ANNONSE

AVTALE: Sportssjef Jostein Flo sikret seg navnetrekket til den populære midtbanespiller for en ny sesong denne uka.
FOTO: GODSET MEDIA

Bassel Jradi forlenger kontrakten med Godset

Fortsetter i Godset-drakta ut 2018-sesongen. - Jeg har alt jeg trenger her, sier dansken.


Redaksjonen

 11.08.17, kl. 18:27
 17.08.17, kl. 05:22


ANNONSE

 

DRAMMEN: Godsets danske playmaker hadde en avtale som utløp etter inneværende sesong. Nå er det klart at han fortsetter sine flotte utvikling i Strømsgodset, skriver godset.no. 

- Jeg har alt jeg trenger her. Gode lagkamerater. En god trener. Fantastiske fans. Jeg bor to minutter fra stadion og kan ha full fokus på trening og restitusjon. Jeg spiller på den plassen jeg ønsker og føler jeg utvikler meg mye her. Denne sesongen har jeg spilt karrierens beste fotball, sier Jradi til klubbnettstedet.

Interesse fra utlandet

24-åringen uttaler at han har veldig troen på det som skjer i Strømsgodset, og har takket nei til et tilbud fra en belgisk toppserieklubb.

- Bassel har vært hot i markedet i dette vinduet. Han er allerede attraktiv ute i Europa, og på det riktige tidspunktet kommer han til å ta steget ut i en større liga. Men først skal Bassel fortsette utviklingen her hos oss. Vi kommer til å få mye glede av Bassel fremover, sier sportssjef Jostein Flo til Godset.no.


Det er tre år siden Jradi ble hentet til Strømsgodset fra FC Nordsjælland. I mellomtiden har han også vært på lån i Lillestrøm.

LES OGSÅ:
Lars Vilsvik forlenger med Strømsgodset ut 2021


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE