ANNONSE

FUNNET I GOD BEHOLD: Denne schæferen ble tatt med inn til politiets midlertidige hovedkvarter fredag kveld, og ble gitt ekstra vann. Etter hva DRM24 har grunn til å tro, er dette den savnede hunden som nå er kommet til rette.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Savnet politihund kom uskadd til rette

Den savnede politihunden ble fredag kveld funnet av en hundepatrulje i skogsområdet ved Kniveåsen / Lindum.


Vegard M. Aas

 10.07.15, kl. 22:02
 17.07.15, kl. 05:30

Joakim Fjeldli

Alexander Jansen


ANNONSE

 

DRAMMEN: Det skjedde etter hva DRM24 erfarer noe før klokken 22.00 fredag kveld, da en hundepatrulje kom over den savnede politihunden i samme område som søket hele tiden hadde blitt konsentrert. 

- Hunden er funnet i tilsynelatende god forfatning i området ved Kniveåsen av en hundeførerpatrulje fra Asker & Bærum Politidistrikt som vi har fått bistand av, sier innsatsleder Geir Bodal på stedet til DRM24.no like etter klokken 22.00.

Hunden forsvant fredag morgen etter en konfrontasjon med en av de ettersøkte innbruddstyvene politiet jaktet på i samme skogsområde. Fredag kveld hadde politiet også bistand fra Norske Redningshunder og andre frivillige i søket etter hunden.HOVEDKVARTER: Politiet hadde opprettet midlertidig hovedkvarter på dette industriområdet nedenfor Kniveåsen. Her samlet alle politipatruljene som deltok i søket seg for debrief på slutten av kvelden.
FOTO: ALEXANDER JANSEN

Politiaksjon på Åskollen / Hedensrud

Samtidig fortsatte søket etter den andre mistenkte innbruddstyven som fortsatt var på frifot, etter at den én person ble pågrepet fredag morgen. 

- Det har blitt gjort observasjon av en person med mistenkelig adferd i skogsområdet mellom Hedensrud og Kniveåsen, opplyste operasjonsleder Marianne Mørch ved Søndre Buskerud politidistrikt til DRM24.no.

Både politihelikopter og flere hundepatruljer var derfor i aksjon i området, både langs veinettet og i skogen. Søket ble forøvrig avsluttet sent fredag kveld uten resultat.


SØK: På toppen av Hedensrud / Tors vei.

SØK: Boligområdet mellom Hedensrud og Åskollen.

SØK: I dette skogsområdet ovenfor Hedensrud.

ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE