ANNONSE

FOTO: MOLLY PETTIT

Karriérebeste for Molly på Rudskogen

Med 20 biler på startstreken kunne Molly slippe jubelen løs etter å ha kjørt inn til karrierebeste med en 6. plass totalt og 2. plass i klassen.


Elisabeth Bogstad

 20.06.17, kl. 16:05
 28.06.17, kl. 16:09


ANNONSE

 

RUDSKOGEN/RAKKESTAD: 17. – 18. juni ble det arrangert supercars-løp i den danske toppserien Danish Supertourisme på Rudskogen.

Molly Pettit fra Drammen var eneste norske fører i løpet, og det ble en krevende løpshelg for drammensjenta, med kvalifisering og tre løp på en og samme dag.

Når gradestokken kryper over 20 grader, slike den gjorde i helgen blir det fort over 50 grader inni bilen, noe som er utfordrende både fysisk og psykisk, i følge Pettit. 

Knuste ambisjonene

Etter to treninger og litt jobb med oppsettet på bilen, klarte hun å sette ny personlig bestetid på kvalifisering.

Før løpene var målet til Pettit å avslutte på topp 10 med ett håp om topp 8. Hun beskriver det derfor som en helt ubeskrivelig følelse å kjøre inn til en 6. plass totalt i finaleløpet.

Deltar på Gatebil

Molly skal kjøre fire runder i det danske mesterskapet i år, i tillegg til en gjesteopptreden på Gatebil 7. – 9. juli. Der skal hun delta i racing-serien Gatebil Extreme med et startfelt på over 40 biler. 

- Det var på Gatebil det hele startet for meg. Det var første stedet jeg snakket i en mikrofon, noe som har ført til at jeg nå reiser verden rundt som reporter i Rally-VM. Det var også der jeg kjørte mitt første løp i 2009. Jeg har ikke kjørt på Gatebil siden 2013 og det har skjedd mye siden den tid. Jeg er spent på hvordan bilen klarer seg i et sterkt felt med mange forskjellige biler. Håper på å kunne blande meg inn i toppen et sted, sier hun. 

Bilen som Molly kjører blir i Norge frem til etter Gatebil festivalen. Den står utstilt denne uken på Gulskogen senteret, i Drammen før den skal videre til Albjerk Bil Drammen og Gatebil på Rudskogen. FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE