ANNONSE

STÅLSIKKERT PAR: De traff hverandre for første gang i 2007, og i snart ni år har WRC-reporter og racingfører Molly Pettit og rallyfører Anders Grøndal vært et par. Nå har de forlovet seg, men konkret dato for bryllupet er ikke satt.
FOTO: SIMEN NÆSS HAGEN/DRM24.NO

Anders Grøndal og Molly Pettit har forlovet seg

Molly Pettit behøvde ikke lang betenkningstid da Anders Grøndal gikk ned på kne foran henne på selveste julaften.


Simen Næss Hagen

 29.12.16, kl. 23:16
 02.03.17, kl. 14:15


ANNONSE

 

DRAMMEN: De traff hverandre for første gang på Drammen Travbane under Gatebil Grand Prix i 2007, og ni år senere er det nå klart at ett av Norges mest bensinbesatte samboerpar skal gifte seg.

– Etter ni år så er det vel på tide, på en måte, humrer Grøndal overfor DRM24.no.

Motor som livsstil

Han er kjent som en av Norges fremste rallyførere og en av Norges største medaljesankere med 12 NM-gull fordelt på rally og bakkeløp.

Samboeren Molly Pettit har vært en aktiv racingfører, fortrinnsvis i Danmark og noe i Norge, men det siste året har hun gjort seg mer bemerket i det internasjonale bilsportmiljøet som livereporter under TV-sendingene fra rally-VM.

RACINGFØRER: Slik er vi vant til å se Molly Pettit når hun ikke jobber som WRC-reporter, nemlig i dansk racing i en røramme-Audi. (FOTO: PRESSEBILDE)

Derfor skal det ikke stå på felles interesser hjemme hos familien Grøndal/Pettit, som ikke legger skjul på at det stort sett går i bilprat.

– Dette er ikke bare yrke og hobby, men det blir en livsstil. Vi er veldig interesserte i de samme tingene, så vi har veldig mye å snakke om hjemme når vi har vært ute på reise, sier Pettit.

Tatt på senga

Som aller fleste jenter i et etablert forhold, så har tanken og ønsket om et frieri alltid sittet i ryggmargen til Molly.

Og selv om de har vært klare på at de ønsker å dele livet med hverandre, så kom frieriet mildt sagt som en overraskelse midt under julefeiringen forrige helg.

NED PÅ KNE:
Her frir Anders til Molly julaften. (FOTO: PRIVAT)

– Det blir løgn å si at det ikke kom overraskende på meg, innrømmer Pettit.

– Dette var vel planlagt bittelitt, men ikke akkurat i flere år. Nå har vi fått et større sted å bo, og vi har vært sammen lenge, så det kommer ganske naturlig nå, sier Grøndal.

Avstandsforelska

Dato for bryllupet er ikke satt enda, men de har tanker om å få det til høsten 2017, som også markerer 10 år siden de traff hverandre.

Grøndal, som vinner av Gatebil-løpet på travbanen, og Pettit som reporter for Gatebil-arrangøren.

Men det ble ikke noe intervju med vinneren, nei. For underveis i planleggingen av arrangementet, så falt Molly umiddelbart for drammenseren i blå Subaru-klær.

– Aldri hadde jeg trodd på at man kan bli så betatt på avstand. Men jaggu ble jeg ikke det. Jeg intervjuet store navn som Martin Schanche, Per Eklund og Mads Østberg. Men Anders, nei det klarte jeg bare ikke, sier Molly, som opprinnelig er fra Stavanger.

Hvor, når og hvordan bryllupet skal foretas er ikke bestemt enda. Men hun innrømmer at spesielt én ting blir krevende og enes om.

– Det som kan bli uvanlig fra andre par er at vi nok kommer til å måtte diskutere hvilken bil vi skal bruke. Jeg er ganske sikker på at det ender med at vi må bruke flere biler i løpet av dagen, meddeler hun.

BAK OG FORAN KAMERAET: Molly Pettit har vært i en intervjusituasjon med sin egen samboer Anders Grøndal en rekke ganger, som her fra Sigdalsrally 2016. (ARKIVFOTO: SIMEN NÆSS HAGEN / DRM24)

– Unger, sa du?

Med et godt etablert forhold, nytt bosted, hund og giftemål, så melder spørsmålet seg naturlig om en framtidig familieforøkelse er aktuelt for det kommende ekteparet.

– Unger, sa du? Det får du nesten spørre Molly om, ler Grøndal kontant.

– Selvfølgelig legger jeg ikke skjul på at jeg en dag vil ha barn. Men når det skjer er vanskelig å si nå, sier Anders og kaster ballen videre til sin kommende kone.

– Det blir løgn å si at man ikke vil ha barn, og det er noe jeg selvfølgelig ønsker meg. Men vi gjør ting i riktig rekkefølge, så for meg så er jobben i WRC førstepri akkurat nå. Jeg vil gjøre en god jobb der først, da jeg har brukt 10 år av livet mitt på å komme dit jeg er i dag. Så får vi se hva som skjer senere, sier hun hemmelighetsfullt.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE