ANNONSE

NYTT TRENERTEAM: Tre ny ansikter inngår i apparatet rundt Tor Ole Skullerud og spillerne fra nyttår.
ARKIVFOTO: SHERZAD TAHERI / DRM24

Slik blir Godsets nye trenerapparat

- Vi har plukket folk fra øverste hylle som vil tilføre laget mye godt, uttaler hovedtrener Tor Ole Skullerud.


Alexander Jansen

 28.12.16, kl. 13:11
 02.03.17, kl. 10:01


ANNONSE

 

DRAMMEN: Mandag 9. januar samles Strømsgodsets nye trenerteam, før spillerne starter sesongoppkjøringen to dager senere. For første gang på mange år har det blitt store endringer i Strømsgodsets støtteapparat. 

Etter at Tor Ole Skullerud tok over som hovedtrener i høst, har han sammen med sportssjef Jostein Flo helt frem til jul jobbet intenst med å sette sammen det nye trenerteamet, skriver Godset.no

- Vi har fått et ungt og sultent team. Vi har plukket folk fra øverste hylle som har erfaring og kompetanse som vil tilføre klubben og laget masse godt i tiden som kommer, uttaler Skullerud til klubbnettstedet.

LES OGSÅ: Slik skal Strømsgodset trene i vinter

Sosialt og faglig sterkt

Tre nye personer inngår nå i Strømsgodsets trenerapparat: Martin Foyston som assistenttrener, Pål Henning Albertsen som keepertrener og Torstein Dalen som fysisk trener.

Ifølge Skullerud er det snakk om et sosialt og faglig sett svært kompetent team.

- Jeg er stolt over det teamet vi har fått på plass. Nå blir det viktig at vi skaper en treningskultur og kravskultur i gruppa, sier Skullerud til Godset.no.

LES OGSÅ: Tor Ole Skullerud ny hovedtrener i Strømsgodset

Dette er de nye ansiktene

Briten Martin Foyston (35) kommer fra rollen som assistenttrener på det norske landslaget under Per Mathias Høgmo. Han er en erfaren trenerskikkelige i både norsk og engelsk klubb- og landslagssammenheng tross sin unge alder, og vil samarbeide med nåværende assistenttrener Håkon Wibe-Lund. 

- Håkon vil ha den samme rollen som før. Sammen med Martin vil Håkon bli viktig i det daglige arbeidet med spillerne på feltet, sier Skullerud til klubbnettstedet.

NY ASSISTENTTRENER: Engelske Martin Foyston. (FOTO: GODSET MEDIA)

Pål Henning Albertsen (41) har i likhet med forgjenger Thomas Andre Ødegaard tidligere vært keeper for Strømsgodset på slutten av 90-tallet.

Albertsen kommer nå som keepertrener fra en kinesisk klubb etter å ha vært keepertrener for Stabæk i flere år.  

Torstein Dalen erstatter Jørgen Ingebrigtsen som har meldt overgang til Vålerenga. Dalen har en mastergrad i fysiologi fra Norges Idrettshøyskole, og kommer fra jobben som assistenttrener og fysisk trener på Røas damelag i toppserien. Dalen har dessuten vært fysisk trener på J19-landslaget og rehabiliteringstrener for alpinlandslaget.

LES OGSÅ: Thomas Andre Ødegaard slutter i Strømsgodset

Disse fortsetter

Selv om det er blir mange utskiftinger, er det også mange nøkkelroller som fortsetter i trenerapparatet. 

Håkon Wibe-Lund fortsetter som assistenttrener sammen med nyansatte Martin Foyston. Bjørn Petter Ingebretsen får skreddersydd en helt ny rolle som talentspeider, samt samtalepartner og individuell oppfølging av spillere i A-stallen, og Alexander Straus fortsetter som toppspillerutvikler.

I det medisinske apparatet fortsetter klubblege Erik Dag Knudsen og fysioterapeut Marius Hoel, samt ortoped Marianne Olsson. 

Sportssjef Jostein Flo sier han er fornøyd med det han kaller som en ryddig og god omstruktureringsprosess. 

- Vi har vært veldig tydelig på at vi skal omstrukturere trenerteamet, og at vi skal være færre personer. Vi har diskutert behov, kunnskap og fagfelt før vi har diskutert enkeltpersoner, og at klubben står bak de endringene som er blitt gjort. Vi har fått inn de personene vi ønsker, sier Flo til Godset.no.

Tidligere i år ble Dag Lindseth Andersen ansatt som ny daglig leder i Strømsgodset etter Erik Espeseth. Andersen starter i jobben 1. januar 2017.

LES OGSÅ: Bjørn Petter Ingebretsen slutter som SIF-trener
LES OGSÅ: Slik blir kampoppsettet for Strømsgodset


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE