ANNONSE

FOTO: Stian Tandberg / Kim Andreas Nystuen

Ute med knallhard drammens-ræpp

Trioen i DRM Klikk har hentet frem tungskytset i form av balltrær, økser, offensiv språkbruk og den desidert barskeste beaten hittil med «Masjerer inn».


Alexander Jansen

 08.12.16, kl. 22:20
 02.03.17, kl. 12:40


ANNONSE

 

DRAMMEN: Og med den siste videoproduksjonen signert Stian Tandberg og Kim Andreas Nystuen, befester hiphop-erne fra Drammen seg som noen av landets mest dedikerte og hardtslående rappere.

- Låta står ut som en favoritt for flere fra albumet, så det er fett å kunne droppe video på den samme uka som vi feirer albumslippet på Union Scene, uttaler DRM Klikk. 

Videoen er kanskje gruppas aller proffeste så langt, og låta er produsert av Beats By N.E.S som har arbeidet med drammensrapperne i en årrekke.

Tidligere i 2016 har den hardtarbeidende rap-trioen sluppet fem andre musikkvideoer; Fasit, En Etter En, Gammal & Bitter, Kan Jeg Leve? og Drammen.

Lanseringskonsert på Union

Fredag 9. desember har altså DRM Klikk slippfest på Union Scene i anledning det nye albumet «TRE», som ble sluppet tidligere i høst.

Albumet består av 16 spor, hvorav ni er produsert av DRM Klikk selv. Det er første gang artistene selv står for produksjonen.

Albumet er, som navnet tilsier, hiphop-gruppas tredje etter Ord (MRD Musikk, 2013) og ÆØÅ (MTG Music, 2011). TRE er tilgjengelig i iTunes, Spotify, Tidal og andre digitale tjenester.

LES OGSÅ: Hiphop-vandring gjennom Drammen 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE