ANNONSE

FULL JUBEL: Her kan Godsets gategutter juble for seriegull på første forsøk.
FOTO: STEINAR A. WEDVIK / DRM24

Gatelaget tok seriegull!

Strømsgodsets gatelag kronet heltemodig innsats og lagmoral med gull i seriefinalen mot Stabæk.


Alexander Jansen

 11.10.16, kl. 16:20
 02.03.17, kl. 11:42


ANNONSE

 

DRAMMEN / BÆRUM: Resultatet ble til slutt 4-2 i favør gjestene fra Drammen, som har hatt en eventyrlig fremgang gjennom sesongen. 

Ved forrige møte ble det tap for Stabæk, men tirsdag var det ingen tvil om hvem som styrte kampen i gråværet på Nadderud - Strømsgodset kjørte over storfavorittene. 

Det lå litt i luften at Godset kunne stikke avgårde med seriegullet i Østlandsserien etter 8-1 mot Odd i sesongens siste hjemmekamp. Drammenserne lå før Stabæk-kampen to poeng bak bærumslaget, og hadde skjebnen i egne hender. 

- Med tanke på utgangspunktet vi hadde før sommeren er dette ganske enestående. Vi har gjort det vi kan best og jobbet i det stille. Alle trodde Stabæk skulle være en suveren ener, uttalte Godsets gatelag-trener  Ole Tobias Mehn-Andersen til DRM24.no.

Nytt liv med fotballen

Gatelagene er et sosialt tilbud for rusmisbrukere i regi av tippaligaklubber og de respektive kommunene. Så langt har det vært en uforbeholden suksess.

- Mest sannsynlig vil vi se et helt nytt lag neste år, rett og slett fordi det er mange som har tatt store steg på veien mot et normalt A4-liv. Det gjør at de heldigvis ikke kan være med på gatelaget fordi de er for friske og for gode, sier Mehn-Andersen.

Mange av spillerne som ikke lenger får være en del av gatelaget kommer imidlertid til å fortsette med fotballen.

- Vi hører allerede at det er snakk om overgangsrykter ut i divisjonssystemene. Vårt mål er imidlertid å bevare dem i Strømsgodset-systemet, smiler Mehn-Andersen. 

LES OGSÅ: Gatelaget rundspilte Odd foran A-laget på MarienlystFØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE