ANNONSE

TATT PÅ FERSKEN: Overvåkingskameraene til App Security fanget skurkene. Oppløsningen på videoen er redusert av hensyn til personvern/identifisering.
FOTO: APP SECURITY

Innbruddstyver fanget på film hos vaktselskap

Parkerte utenfor og brøt seg inn hos naboen til forhandler av overvåkings- og alarmutstyr.


Alexander Jansen

 16.07.16, kl. 17:28
 25.07.16, kl. 16:14


ANNONSE

 

SANDE: Det var natt til fredag at det som i etterkant skulle vise seg å være et lite gjennomtenkt brekk fant sted i Gallebergveien i Sande. 

I ly av nattens mulm og mørke, men ikke ly for App Securitys nightvision-kameraer, parkerte tyvene utenfor lokalene til vaktselskapet som er forhandler av avansert overvåkingsutstyr. 

Deretter begikk de innbrudd hos nabobedriften foran åpne kameraer.


FOTO: APP SECURITY

Fanget på film

- Da naboen oppdaget innbruddet fredag morgen sjekket vi overvåkingskameraene våre og gikk gjennom nattens hendelser. Da viste det seg at tyvene ikke bare hadde parkert foran våre kameraer, men også etterlatt seg DNA-bevis i form av sigarettsneiper, sier daglig leder Cato Johansen i App Security til DRM24. 

Materialet er overlevert politiet, som trolig får en enklere jobb med oppklaring av tyveriet enn normalt. 

- På grunn av etterforskningen vil vi ikke si så mye, bortsett fra at det er snakk om en mørk Subaru stasjonsvogn med to yngre menn som startet innbruddet klokken 23.19, og reiste fra stedet klokken 00.10. De bar tyvegods til bilen i cirka 30 minutter, sier Johansen, og legger til:

- Det er synd naboen ikke hadde alarm fra oss, da hadde vi klart å ta dem på fersk gjerning med video og DNA-bevis, og politiet hadde hatt god tid til å komme seg til åstedet og tatt tyvene midt i innbruddet. 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE