ANNONSE

DEKKSKIFT MED MENING: - Å støtte fattige barn er et kjempebra tiltak, sier fornøyd Bilia-kunde Hoa Thai (t.h.). Hun er selv engasjert i frivillighet og ble imponert av arbeidet til Ronny Johnsen (t.v.) i Rett Fram Opplevelser.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Bilia gir inntektene til fattige barn

To dager denne uka donerte Bilia Drammen inntektene fra vårens hjulskiftskampanje uavkortet til Rett Fram Opplevelser.


Alexander Jansen

 31.03.16, kl. 19:58
 07.04.16, kl. 23:57


ANNONSE

 

LIER / DRAMMEN: Det førte til noen hektiske timer hos Volvo-, BMW- og Ford-forhandleren på Vitbank i Lier torsdag og lørdag.

Bilbutikken åpnet dørene for drop-in for alle bilmerker, hvor hver bidige krone bidrar til å skape flotte sommerminner for vanskeligstilte barnefamilier i drammensområdet. 


- Er man engasjert i å gi til et godt formål er det veldig lurt å legge turen hit om du uansett må skifte dekk. Du betaler en god pris, og alle pengene går til veldedighet, erklærer leder i Rett Fram Opplevelser, Ronny Johnsen.

Intern konkurranse

Bilias 18 forhandlere i Norge har alle forpliktet seg til å donere inntektene fra vårens to hjulskiftdager til et veldedig formål, og nå konkurreres det om å ha den beste aktiviteten.

- Når vi ble presentert for Rett Fram Opplevelser var det et budskap det var lett å identifisere seg med. Å skape et rom i hverdagen for de som har aller minst er veldig flott, sier plassjef for Volvo og Ford hos Bilia Drammen, Hans Erik Kosberg.

Både han og Ronny Johnsen opplevde mange positive tilbakemeldinger kundene som var innom. 

- At Bilia velger å gjøre dette er kjempebra, og at vi ble plukket opp som organisasjon er vi veldig takknemlige for. Det er snakk om et betydelig bidrag for oss, sier Johnsen. 


VELDEDIG SAMARBEID: Fra venstre Hans Erik Kosberg og Frode Mørch fra Bilia, til høyre Ronny Johnsen og Bjørn Morgan Johansen fra Rett Fram Opplevelser.

Sommeropplevelser for sommerdekk

En av kundene som svingte innom for hjulskift torsdag var Boa Thai. Volvo-eieren fra Lier ble imponert over budskapet til Johnsen. 

- Det er flott om flere blir klar over at det finnes et sted man kan få hjelp og støtte til slike ting man ikke får andre steder, sier Thai til DRM24 mens hun får lagt om til sommerdekk på XC60'en sin.


Rett Fram Opplevelser jobber hovedsakelig for øke aktivitetstilbudet for barn og unge i en svært vanskelig livssituasjon.

- Disse pengene hjelper oss å overleve sommeren, og bidrar til seilbåtturer og ferieopphold, bedyrer Johnsen, fornøyd med å spre budskapet til enda flere.

Åpen dag lørdag

Også lørdag var verkstedmannskapene på Bilia i sving dagen lang, fortsatt til inntekt for Rett Fram.

Med RC-kjøring for barna, gratis grillmat og ballonger var det stor pågang lørdag, og tilsammen har snaut 200 biler vært innom i løpet av de to dagene.

- Jeg tror det gikk nærmere 600 grillpølser i dag, og vi har fått vist oss fram for mange. Folk forteller meg at de føler de har gitt 300 kroner til veldedighet og ikke 300 kroner for å skifte dekk på bilen. Det er fantastisk om alle kan sitte igjen med den følelsen, sier Johnsen.

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK 

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE