ANNONSE

GOD MORGEN NORGE: Onsdag 13. januar gjestet Åge Steen Nilsen og Dan Reed TV2-showet.
FOTO: ANITA SØDERLUND ANDERSEN

Åge med akustisk aften i Drammens Teater

Åge Sten Nilsen har lagt platåskoa og spandex`n på hylla og inviterer til en akustisk aften med Dan Reed i teatret.


Vegard M. Aas

 22.01.16, kl. 11:21
 02.03.17, kl. 13:54


ANNONSE

 

DRAMMEN: Åge har lagt platåskoa og spandex`n på hylla og inviterer til en akustisk aften med Dan Reed i Drammens teater.

Torsdag 28. Januar skal de to skal presenterer musikk fra hverandres karrierer, og med historier fra lange liv på veien.

«Acoustic Stories»

Åge Sten Nilsen slo for alvor igjennom som frontfigur i Wig Wam. Siden har Nilsen vært programleder på TV og tolket Queen og Freddie Mercury i sin egen Queen-hyllest «The Show Must Go On».

- Det er alltid som å komme hjem til Drammens teater, og det blir ekstra spesielt denne gangen, ettersom jeg gjør noe som jeg aldri har gjort før. Det blir meget så ekslusivt med kun blir ni konserter rundt om i landet, og en av de blir i Drammen, forteller Nilsen til DRM24.

Han lover en intim forestilling sammen med Dan:

- Det blir musikk vi har laget tidligere og noe vi ikke har skrevet selv, så vi kan knytte sammen forestillingen med historier fra opp- og nedturer i rock n’ rollens tjeneste, forteller Nilsen og tilføyer:

- Det er litt av målet og meninga med turneen, å strippe alt ned og by på en litt mer avslappet stemning. Her er det først og fremst musikk og ord som står i høysete.


FOTO: ANITA SØDERLUND ANDERSEN

Fra «jetset» til Jerusalem

Som frontfigur i rockebandet «Dan Reed Network» kan Reed kan se tilbake på turneer med både Rolling Stones og Bon Jovi. Bandet hadde flere Billboard 100 hits, blant annet «Rainbow Child» og «Tiger In A Dress». 

Rett før det store gjennombruddet tok imidlertid frontfiguren et personlig oppgjør med sin livsstil og bosatte seg til stor forandring i i Tibet og Jerusalem, langt ifra sin tidligere jetset-tilværelse.

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE