ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDE / BRIAN STAAL

Dropper konkurransekjøring til fordel for TV-karriere

Drammensjenta Molly Pettit kommer til å jobbe med TV istedenfor konkurransekjøring i NTCC/DTC-klassen i 2016.


Alexander Jansen

 04.01.16, kl. 08:44
 08.01.16, kl. 20:16

Vegard M. Aas


ANNONSE

 

DRAMMEN: Det opplyser den populære racingføreren på sine egne hjemmesider

- Mine tre år i AMCAR sin Ford Mustang i NTCC/DTC kongeklassen er over, og jeg har besluttet å ikke fortsette grunnet karrieremuligheter som kommer i konflikt med 2016-kalenderen, uttaler Pettit.

Hun begrunner valget med en stor mulighet innen TV-jobbing, som hun også har gjort en del av tidligere, blant annet som kommentator for TV2 sportskanalen innen ulike motorsport. 

LES OGSÅ: Gir racingsporten et nytt ansikt utad

Blir WRC-reporter

Hun har jobbet mye som reporter og kommentator i motorsportverden, spesielt WRC, men også for store internasjonale produksjoner, som blant annet «pitlane-reporter» i VM i rallycross.

- I år har jeg jobbet som reporter og kommentator for TV2 Norge både som reporter på løp og kommentator i studio. Jeg har ønsket å jobbe mer som engelsk reporter, skriver Molly på sin hjemmeside.

Etter en lang prosess er det nå bestemt at hun skal jobbe for WRC TV i 2016. En storproduksjon hvor omlag 200 land har rettigheter til produksjonene.

 

 

Ifølge Pettit krasjer fire av sju NTCC/DTC-løp med WRC-kalenderen neste år, noe som gjorde det umulig å kombinere. 

- Det er med tungt hjerte at jeg nå forlater serien og vil gjerne benytte anledningen til å takke alle for alle hjelp og støtte de siste 3 årene. Jeg vil også ønske alle førere og team lykke til i 2016, skriver hun.

Vemodig

Selv om hun nå tar et års pause fra NTCC/DTC, frykter hun ikke at racing-karrieren er avsluttet.

- Jeg jobber med flere muligheter for å kjøre i år, men da blir det noe helt nytt. Det er mange ting som skal gå opp for at det skal bli realitet.

- Jeg har møtt en racing-sjåfør på 91 år, så jeg har plenty av tid, sier racing-sjåføren lattermildt.

Dog er det likevel litt vemodig å ikke kunne tilbringe like mye tid i AMCAR-bilen:  

- Det er litt vemodig, samtidig som jeg har hatt like store ambisjoner i kommentatorjobben, og det har vært en viktig jobb for meg. Når muligheten til å jobbe på det høyeste nivået så blir det en stor mulighet jeg ikke kan si nei til, avslutter Pettit.

 

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE