ANNONSE

Setter 12.400 vaksinedoser i Drammen de to neste ukene

Denne uka starter vaksineringen av ordinære aldersgrupper for alvor.


Redaksjonen

 31.05.21, kl. 10:41
 09.06.21, kl. 12:00


ANNONSE

 

DRAMMEN: Denne uka kommer kommunen i gang for fullt med vaksinering av innbyggere uten underliggende sykdommer.

Rundt 3.000 innbyggere fra 64 år og nedover får første vaksinedose denne uka. Totalt mottar kommunen rundt 5.800 vaksinedoser denne uka og rundt 6.600 doser neste uke. Dette betyr at det går raskt nedover i aldersgruppene den nærmeste tiden, opplyser kommunen.

- Vi minner alle innbyggere om å registrere seg på kommunens hjemmeside om de ønsker vaksine eller ikke. Dette gjelder alle innbyggere som er 18 år eller eldre. Når vi er ferdig med vaksineringen av innbyggere som er 45 år og eldre, går vi i gang med vaksinasjon av de yngste aldersgruppene. Da er det viktig at vi får har fått oversikt over hvem i disse aldersgruppene som ønsker vaksinene, sier Kristina Vejlgaard som er koordinator for vaksineringen i Drammen kommune.

Hun understreker også at det er viktig at folk benytter muligheten og bestiller time når de mottar SMS om timebestilling til vaksinasjon.

- Drammen kommune vil så raskt vi får oversikt over vaksineleveranser framover tilstrebe å legge ut timer til booking framover i sommer, slik at innbyggerne kan planlegge ferien så godt som mulig. Alle innbyggere skal etter planen ha fått tilbud om første vaksinedose i løpet av uke 28.

I forrige uke ble det satt 5.673 vaksinedoser, og totalt er det dermed satt tett oppunder 48.000 vaksinedoser i Drammen så langt - inkludert andregangsvaksinering.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE