ANNONSE

STORLEVERING: Et spesialchartret bilfraktskip lastet fullt med kundesolgte Ford Mustang Mach-E ankom onsdag Drammen havn fra Antwerpen i Belgia.
FOTO: FORD

Havna fyllt opp av gigantparti med Fords nye elbil

Første last av den ettertraktede nye elbilen fra Ford har ankommet Norge og havna i Drammen.


Redaksjonen

 30.04.21, kl. 11:56
 12.05.21, kl. 19:18


ANNONSE

 

DRAMMEN: Et spesialchartret bilfraktskip eksklusivt lastet fullt med kundesolgte Ford Mustang Mach-E ankom onsdag Drammen havn fra Antwerpen i Belgia.

 Dermed starter overleveringene til norske kunder for fullt de neste ukene, og de fortsetter med store volum gjennom mai og inn i juni.

– Interessen for Mach-E har vært overveldende siden Europa-premieren i Oslo. Dessverre har covid-19 situasjonen gjort at ventetiden for de mange spente kundene våre har blitt lengre enn vi kunne forutse, men nå nærmer de første overleveringene seg. Dette er en merkedag for Ford i Norge. Med Mustang Mach-E setter vi en helt ny standard blant elbilene for folk flest, sier en tydelig stolt administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg, i en pressemelding.

MackE Drammen 11.jpg

– Et stort antall biler på vei til Europa og Norge

De første kundesolgte bilene skal nå sendes fra Drammen havn til forhandlere over hele Norge. Disse vil så klargjøre bilene og foreta en grundig gjennomgang av elbilen med kunden før disse kan forlate forhandlerne i sin nye Mustang Mach-E.

– Et stort antall biler er nå produsert eller på båt på vei til Europa og Norge. Det betyr at majoriteten av de første bestillingene blir levert til norske kunder i løpet av mai og juni. I alt regner vi med å levere flere tusen biler i løpet av disse månedene, slik at mange vil få sin nye elbil før årets sommerferie, sier Berg.

MackE Drammen 39.jpg

Salgssuksess i Norge

Bestillingene av nye Mustang Mach-E i Norge har ifølge Fords administrerende direktør gått over all forventning. Også tilbakemeldingene fra de mange tusen som har prøvekjørt bilen i Norge og resultatene fra mange biltester gir Berg god tro på at Mustang Mach-E vil fortsette å gjøre suksess i Norge.

– Vi holder alle som venter på sin nye Mach-E løpende informert på epost ved viktige milepæler for deres bil. De får beskjed så snart vi kan bekrefte at bilen er underveis, når den har ankommet Europa og igjen når den nærmer seg levering, sier Berg.

MackE Drammen 29.jpgFRA BÅTEN: Her fra lossingen av flere hundre biler.

Så langt er den klart mest populære Mustang Mach-E-varianten blant norske kunder den med firehjulstrekk og 540 km rekkevidde. De mest populære fargene er sort og rød.

Mot slutten av 2021 kommer også den sportslige Mustang Mach-E GT til Europa. Med firehjulstrekk og Long Range-batteri som standard, har den 487 HK, et dreiemoment på 860 Nm og bruker 3,7 sekunder fra 0-100 km/t.

MackE Drammen 27.jpg
MackE Drammen 24.jpg
MackE Drammen 18.jpg
MackE Drammen 38.jpg

LES OGSÅ: Elektrisk Mustang-SUV skaper salgsboom hos Bilbutikken


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE