ANNONSE

MALERISK: Kunstverket som pryder fasaden på Aass bryggeri havner definitivt ikke i kategorien tagging.
FOTO: SHUJAH MALIK

Historien bak Drammens siste graffiti

Har du sett den flotte «piecen» som dekorerer Aass bryggeri? Den er inspirert av et 30 år gammelt bilde av daværende bryggerisjef Terje Aass!


Alexander Jansen

 02.10.15, kl. 09:49
 09.10.15, kl. 23:37


ANNONSE

 

DRAMMEN: Byens store graffitikunstner Eric Ness Christiansen har nok en gang vært ute og dekorert en vegg i sentrum med en av sine populære pinup-modeller i ekte 50-tallsstil.

Men den siste har en spesiell historie. Ikke bare er kunstverket bestilt av Aass bryggeri, det er også inspirert av et bilde av bryggerisjef Terje Aass fra 1983!

- Bildet er noe vi kom frem til i prosessen ettersom de ville ha en av mine pin-uper, i tillegg til noe som representerte dem. Og etter å ha sett det bildet av Terje var det liten tvil om det kom til å bli ett spennende motiv, sier Eric Ness Christiansen til DRM24.no.

Bildet er hentet fra boken som Aass ga ut før jul, og hvor bryggerisjefen sitter i et badekar med en bokøl. Det skal angivelig ha vært på trykk over en dobbeltside i Dagbladet i 1983. 

- Vi takker for alle de positive tilbakemeldingene vi har fått. Det er virkelig gøy å se at mange liker den nye drakten mange av veggene har fått, sier Christiansen.


INSPIRASJONEN: Graffitikunstner Eric Ness Christiansen viser frem bildet av Terje Aass fra 1983.
FOTO: HELGE HELGESEN

LES OGSÅ: Fargelegger byen under Ugangprosjektet
LES OGSÅ: Pynter opp Fjell-fasaden med graffitikunst

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE