ANNONSE

UNIK: Denne Kiwi-butikken, som ser mest ut som Drammensbadet med blomstereng på taket, blir den første i sitt slag i Norge.
FOTO: KIWI

Fire uker til åpning av Kiwis miljø-flaggskip i Hokksund

I lang tid har anleggsmaskiner og arbeidere jobbet for å få den nye megabutikken til Kiwi på Lerberg ferdig. Nå er det meste klart utvendig - innvendig jobbes det med å få alt på plass til åpningen 15. august.


Roy Hansen

 13.07.19, kl. 10:22
 26.07.19, kl. 08:26


ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Den nye Kiwi-butikken på Lerberg er ferdig utvendig og nå gjenstår det å fylle den med innredning og så varer. I mellomtiden vokser plantene på taket for å bli et fristed for Hokksunds humler, skriver Eikernytt.no.

Lill-Cathrin Karslen (32) er sjef for den nye Kiwi-butikken på Lerberg. Hun skal gjennom sommeren skaffe 30 ansatte ut av en søkerbunke på rundt 200 personer. Det blir neppe tid til så mye ferie på henne.

I en melding skriver Kiwi at butikken på Lerberg er som å komme tilbake til røttene. Det var nemlig i Hokksund Kiwi-eventyret startet i 1979. I dag er kjeden den nest største i omsetning og størst i antall butikker.

Kiwisjef Lill-Cathrin Karlsen - Godt sagt.jpg32 år gamle Lill-Cathrin Karslen blir sjef for den nye Kiwi-butikken på Lerberg. Hun får ansvaret for 30 ansatte. (Foto: Godt Sagt)

- Norges grønneste dagligvarebutikk

15. august kl. 10.00 åpner Kiwi Lerberg i Hokksund. Kjeden kaller det et miljøflaggskip og det skjer altså 40 år etter at det grønne Kiwi-eventyret så dagens lys.

- Vi kan ikke tenke oss en bedre markering enn å gi byen Norges grønneste dagligvarebutikk, sier Kiwi-gründer Tor Kirkeng, som selv åpnet den første Kiwi-butikken i Hokksund i 1979.

- Butikken, som vi kaller «Grønn i svingene» blir iøynefallende: På butikkens tak blir det nemlig 2.200 kvadratmeter med sedum, blomstereng og humlekasser for å bidra til pollineringen i nærområdet. Vi går med andre ord helt nye veier for å tilby både kunder og humler Norges grønneste dagligvarebutikk. Hyllene våre ville nemlig vært sørgelig tomme uten humlenes hjelp, sier Kirkeng.

LES OGSÅ: Sjekk den Kiwi-butikken!

IMG_2388.JPG
FOTO: ROY HANSEN / EIKERNYTT.NO


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE