ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: TICKET REISER

Rekordbillig: Nå kan du gjøre et syden-kupp før sommerferien

Akkurat nå er det rekordbillig å reise utenlands på sol- og badeferie. Utvalget er fortsatt større enn etterspørselen, og da presses prisene og man kan gjøre et skikkelig reisekupp.


Redaksjonen

 28.05.19, kl. 10:53
 06.06.19, kl. 18:20


ANNONSE

 

NORGE: De som kan reise i løpet av de kommende ukene kan får en ukes feriereise til populære reisemål i Middelhavet for under kr 3000,- for 2 personer, inkludert både fly og hotell, melder Ticket Feriereiser.

- For de som vil reise på en vår- eller forsommerreise har akkurat nå mulighet til å gjøre et kupp da det er et prisnivå som vi ikke har sett på drøyt 10 år og antakelig ikke kommer til å se på mange år, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef hos Ticket.

Forrige sommers langvarige varmebølge førte til en minsket etterspørsel på utenlandsreiser, da mange nordmenn valgt å bli hjemme. Selv om det ikke er noen løfter om at kommende sommer vil by på like høye temperaturer, så har minnet om fjorårets sommer ført til vi er mer avventende med å bestille årets ferie.

Kraftig prispress

Reiseselskapene har ikke helt klart å tilpasse kapasiteten etter nedgangen i etterspørsel på sol- og badereiser etter rekordsommeren, noe som gjør at de akkurat nå flyr med overkapasitet. For å fylle flyene senkes derfor restplass-prisene kraftig.

På sommerens reiseutvalg har de imidlertid kuttet ned på kapasiteten, noe som gjør at prisene kommer til å stige igjen.

- De som vil reise utenlands – som har mulighet til å ta ferie, og ikke trenger å tilpasse seg til skolens ferie – har akkurat nå en gylden mulighet. Det er også viktig å huske på at stadig flere av oss ikke reiser utenlands bare for solens og varmens skyld, men for opplevelsene som møte med andre kulturer, spennende severdigheter, gastronomiske opplevelser og mye mer blir, sier Ellen Wolff Andresen.

Priseksempel på 1-ukes restplasser - charter:

Dato - Avreisested - Reisemål - Pris per person:

1/6: Oslo Alanya,Tyrkia kr 1.564,-

12/6: Oslo Kroatia kr 1.198,-

31/5: Bergen Kreta kr 1.598,-

3/6: Bergen Lefkas kr 1.748,-

1/6: Stavanger Kroatia kr 1.598,-

2/6: Stavanger Rhodos kr 1.395,-

1/6: Trondheim Kroatia kr 2.648,-

2/6: Trondheim Alanya, Tyrkia kr 1.814,-

LES MER OM REISE HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE