Slik stopper du tyven og oppdager brann tidlig!

Når sekundene teller, er rask responstid og HD-videokameraer avgjørende.


Annonsør:

App Security AS

Dette er et annonsebilag fra App Security AS.Den siste tiden har Østlandet vært preget av et langvarig og plagsomt innbruddsraid, bare siden sommeren har det vært over 60 innbrudd i drammensdistriktet. Bekymrede foreldre sier barna er redde for å være alene hjemme etter skoletid, og flere har blitt mer vaktsomme og husredde.

- Det er absolutt ikke greit, mener Cato Johansen. Han er daglig leder i App Security, som leverer sikkerhetstjenester til både bedrifter og privatpersoner via forhandlere. De har den raskeste og beste verifiseringen som finnes på markedet i dag, til en pris som er overkommelig for alle.

- Vi har kombinert vår ekspertise med de beste alarmløsninger og lyssystemer, for ved brann og innbrudd er det svært viktig med rask og god varsling. Vår løsning får tyven til å velge et annet bygg, uttaler Johansen.

Se video (saken fortsetter under vinduet):


LES MER OM APP SECURITYS SIKKERHETSKONSEPT
HER

HD-videokameraer for sylskarpe bilder

Ifølge Johansen velger som regel ikke tyvene steder med deres type løsninger. Du vet aldri hva eller hvem som venter deg med et bygg sikret av App Security!

- Utenlandske bander kjenner de klassiske alarmsystemene fra sine hjemland, og lar seg derfor ikke skremme. Dette har også vært tilfelle i innbruddsraidet som nå har
herjet i drammensområdet i disse dager, sier Johansen, og fortsetter:

- De klassiske alarmselskapene bruker kun bildedeteksjon, og må ikke forveksles med HD-videoovervåking. Bildedetektorer gir kornete bilder som ikke tyver lar seg skremme av.

Se eksempler under:
- De klassiske alarmselskapene leverer ikke videokameraer, selv ikke etter
dødsbranner og store innbruddsraid hvert år, sier Johansen oppgitt.

Finn Mørch Andersen, avdelingsdirektør i Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap, gikk ut i VG allerede i 2006 og sa «ikke kjøp vaktselskap-alarm» da dette ikke er veien å gå for å redde liv.

- Siden denne artikkelen, har det ikke vært store endringer hos de klassiske alarmselskapene, sier Johansen.

App Security bruker kun HD-videoteknologi på sine kameraer. Det betyr at bildekvaliteten er så god, at du kan verifisere hendelsen så fort det er utløst en alarm, enten det gjelder vannlekkasje, brann eller innbrudd. HD-videoverifisering sparer deg også for verdifull tid, da alt skjer i sanntid.   

- Ved bildedeteksjon må alarmselskapene som regel sende ut en vekter for å finne ut årsaken bak alarmutløsningen. HD-video tar hele tiden opp bevegelse, og får med de beste posisjoner av personer fra alle vinkler. Dette er blant annet detaljer som kan være avgjørende for å vise politiet hvor de kan lete etter DNA-spor, hvor tyvene har tatt veien og mange flere ting, sier Johansen.

Og, hvis det verste skulle skje, kan gode bilder utgjøre forskjellen på liv og død.

- Ved brann teller hvert eneste sekund, men den livsfarlige røyken vil stort sett være umulig å se på kornete bilder. Med HD-videokameraer ser vi hendelsen umiddelbart og vil kunne varsle nødetatene direkte.

LES MER OM APP SECURITY HER

ALARMSENTRAL: App Securitys døgnbemannede sentral håndterer alle situasjoner fortløpende.

Med sikkerhet i høysetet

App Security ivaretar alle hensyn innenfor datasikkerhet og datatilsynets regelverk, og alle andre lover innenfor produkter og tjenester. Johansen sier sjansen for at andre kan hacke seg inn på systemet, er minimal.

- Vi overvåker brann, vann og innbrudd, ikke kundene! Det vil si at plasseringen av kameraene gjøres på strategiske entringspunkter hvor selvfølgelig også røyken ved brann vil synes. Videokameraene fra App Security er i tillegg strømdrevne, med direkte tilknytning til skyen via internett. Flere grunner til at bildedetektorene gir dårlig bilde og bruker lang tid, er at de er batteridrevne og for at batteriene skal holde lengst mulig tar den bare bilder når alarmen er skrudd på, og bevegelse foran et stillbilde gir dårlig resultat!  

- Våre kameraer lagrer alle opptak automatisk så fort kameraene registrerer bevegelse, og har ubegrenset lagringsplass innenfor en uke, forklarer Johansen.

App Security-konseptet leverer også vektertjenester, 24-timers servicevakter, livvakttjenester og annen bemannet sikkerhet til de som måtte trenge det. Selskapet sikrer også mot vannlekkasje med egne detektorer, og smarthustjenester med strømstyring og temperaturoversikt til både bedrifter og private.

- Om du skulle være så uheldig å havne i en trusselsituasjon, så har man som regel ingen tid å miste. Da er det ekstra viktig at hjemmet ditt er sikret med godt utstyr som du kan stole på, og som hjelper deg med å beholde roen til hjelp dukker opp. Man kan aldri sikre seg 100 prosent mot innbrudd, men om uhellet først skulle være ute, så skal du i alle fall være trygg på at utstyret hjelper deg raskt og effektivt, lover Johansen.

TOPP UTSTYR: Cato Johansen viser frem noe av det avanserte utstyret selskapet benytter i sine løsninger.

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.