Støtt ditt lokale idrettslag når du fyller tanken!

Penger rett tilbake til idrettslaget for hver liter du fyller. Olje- og Energisenteret samarbeider med en rekke lokale klubber.


Annonsør:

Olje- og Energisenteret AS

Dette er et annonsebilag fra Olje- og Energisenteret AS.Stadig flere har fått øynene opp for Olje- og Energisenterets selvbetjente stasjoner. Faste lave priser og gode rabatter med drivstoffkort er blant fordelene. 

For de som i tillegg synes det kunne være fint å støtte sitt lokale idrettslag uten å betale en krone ekstra ved fylling, har imidlertid det Hokksund-baserte selskapet en uslåelig vinn-vinn-løsning. 

- Vi får 10 øre tilbake for hver eneste liter som fylles av våre medlemmer med kortavtale, forteller sponsoransvarlig Eivind Brenden i Vestfossen IF.

Idrettslaget har vært samarbeidspartner med Olje- og Energisenteret i syv år, men har det siste halvåret vært svært aktive med å rekruttere medlemmer til den nye «grasrot»-ordningen. 


LES MER OM OLJE- OG ENERGISENTERETS DRIVSTOFFKORT HER

Dugnad uten jobb

Markedssjef Linn Murphy i Olje- og Energisenteret forteller om mange henvendelser etter at tilbudet ble lansert i fjor høst.

- Vestfossen er nok de som har gjort mest ut av det foreløpig. Hver enkelt med kundekort får rabatt, idrettslaget deres får inntekter og vi får synliggjort stasjonene våre. Gunstig for alle parter, sier Murphy til Brenden.

Klubben har allerede vervet 50-60 kortkunder fordelt på tre lag. Slikt blir det penger av i løpet av et år.

Ordningen fungerer slik at systemet registrerer en andel av hver liter drivstoff man fyller, og så foretas det en avregning per år hvor idrettslaget sender en sponsorfaktura for å få utbetalt det aktuelle beløpet. Klubben kan hele tiden holdes orientert om antall registrerte kort og antall liter som fylles.

- Et flott eksempel på hvordan næringsliv og idrett kan samarbeide, og et første skritt på veien for mange muligheter for samarbeid, sier Murphy.
ENGASJERT I LOKALMILJØET: Markedssjef Linn Murphy forteller at Olje- og Energisenteret støtter idrettslag og organisasjoner som er aktive lokalt.
I OOEs' søknadsskjema om drivstoffkort kan du velge idrettslag og organisasjer du ønsker å støtte, som har avtale med selskapet.

Enkelt og billig

Og det beste av alt? Støtteandelen til idrettslaget tas ikke av rabatten til kunden. Den kommer i tillegg.

Drivstoffkortet får du kostnadsfritt og er gebyrfritt å bruke. Når du først har det, får du rabatt på listeprisen, hvilket innebærer omtrent 30 øre på pumpeprisen. 

Faktura får du tilsendt en gang i måneden på epost. Ønsker du å holde oversikten fortløpende, er det bare å logge seg inn på kundekontoen. 

Olje- og Energisenteret har bensinstasjoner over hele Østlandet, og i drammensdistriktet blant annet på Holmen, ved Lindum, i Hokksund, Skotselv, Sande, Hurum og på Kongsberg.

HER KAN DU SØKE OM DRIVSTOFFKORT

Ønsker du et tilbud om payback-avtale for ditt idrettslag eller din interesseorganisasjon – ta kontakt med OOES' markedssjef på: 
HJERTELIG SAMARBEID: Markedssjef Linn Murphy og sponsoransvarlig Eivind Brenden i Vestfossen IF fyller begge gladelig opp tanken for hverandre hos Olje og Energisenteret.
Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.