KPMG Drammen ønsker deg med på laget!

Under to år etter KPMG etablerte seg i Drammen opplever revisjons- og rådgivnings-kjempen stor vekst. Nå ønsker de nye kunder og nye kloke hoder med på reisen.


Annonsør:

KPMG

Dette er et annonsebilag fra KPMG.

Fra Husbank-bygget på Grønland jobber i dag 20 medarbeidere på lokalkontoret til revisjons- og rådgivningskjempen KPMG.

Selskapets internasjonale historie strekker seg over tre århundre, og siden oppstarten i Drammen høsten 2016 har ting gått fort.

- Da vi startet hadde vi en målsetning om å bli 20 ansatte i 2020. Nummer 20 er allerede ansatt. Men vi er fortsatt på jakt etter nye kloke hoder, og nye kunder. Å starte opp i Drammen har vært en fantastisk mulighet. Det er stor vekst i markedet, forteller Kai Holhjem, partner og leder for KPMG i Buskerud, Telemark og Vestfold.

- Spennende reise

Senior Manager Marius Paasche fra Drammen er sistemann inn på lokalkontoret. Etter en knapp uke som nyansatt ser han seg ikke tilbake. 

- KPMG er et stort kompetansehus jeg ville være en del av, og jeg angrer ikke på valget mitt. Dette er en spennende reise å være del av, forteller Paasche.


Lokalkontoret består av erfarne advokater og revisorer hjemmehørende i hele Drammensregionen, inkludert Asker og Bærum. MGI Revisjon Asker har blitt en del av KPMGs satsing i Drammensregionen for en enda bredere markedsposisjon, hvilket sikret flere nye spennende kunder og mange dyktige ansatte.

Det du trenger - i Drammen

For alle som driver en bedrift er livet fullt av små og mellomstore problemer. Det blir enklere å drive en bedrift når du har din rådgiver, jurist eller revisor i nærheten. Og du trenger ikke gå lenger enn til KPMG i Drammen - de har svarene som hjelper bedriften til å bli bedre.

- Våre engasjerte fagpersoner på kontoret i Drammen har den lokale og faglige kunnskapen du behøver, og i ryggen har vi et verdensomspennende nettverk som vi kan trekke på. Vi tilbyr kundene hele spekteret av våre tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift, sier Holhjem.

VIL DU VITE MER ELLER JOBBE I KPMG? FØLG KPMG PÅ FACEBOOK


Kunder av alle slag

Lokalkontoret har en god kundeportefølje av spennende selskaper i ulike bransjer, små og mellomstore bedrifter. Nasjonalt ineholder kundelisten mange av Norges største virksomheter, inkludert børsnoterte selskaper. KPMG bistår også mange offentlige virksomheter og etater - og hjelper frivillige organisasjoner.

Her er noen erfaringer fra kunder av KPMG i Drammen:

«KPMG Drammen, er for oss en viktig rådgiver innenfor økonomisk og juridisk bistand. Deres rådgivere og advokater har god kjennskap til vår bransje og gir oss god personlig oppfølging.»
Erlend Bermingrud – Bermingrud Entreprenør AS

«Vi var ute etter en revisor som forstår vår virksomhet og våre utfordringer. Vi valgte KPMG Drammen og angrer ikke!»
Henning Eriksen (Adm. Direktør) - Møbelringen AS

Internasjonalt er KPMG et nettverk av revisjons- og rådgivningsselskaper med mer enn 189.000 medarbeidere over hele verden i 152 land. I Norge har selskapet 24 tverrfaglige kompetansehus med omlag 1.000 dyktige og engasjerte fageksperter innen en rekke områder.

TA KONTAKT MED KPMG I DRAMMEN HER
DRAMMEN: Som kunde blir tatt imot i lyse og moderne lokaler på Grønland 1.
Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.