Sommerklar bil? Få komplett lakkoverhaling med Bulkfix

Etter en lang og hard vinter med store snømengder, salt og grus, er det mange bileiere som i disse dager oppdager stygge riper og rustskader når bilen skal få litt pleie i vårsola.


Annonsør:

Bulkfix.no AS

Dette er et annonsebilag fra Bulkfix.no AS.

Heldigvis er ikke redningen langt unna. På Holmen i Drammen holder landets fremste eksperter innen total lakkoverhaling til; Bulkfix.no.

- Noen har kjørt snøfreseren inn i bilen, andre har steinsprutskader eller rustne karosserideler, forteller daglig leder Reidar Aune.


Firmaet er fra før mest kjent innen lakkeringsfri bulkoppretting, men har nå utvidet virksomheten til å omfatte komplett lakkering av alle typer kjøretøy og bildeler.

- Vi har akkurat gjort en stor investering i en topp moderne lakkboks som har god nok plass til varebiler. Faktisk har vi nå tatt over lokalene til naboen for å få plass, sier Bulkfix-sjef Reidar Aune.

Perfekt resultat

Fra før av har firmaet også en spesial-lakkboks for flekklakkering av mindre områder, hvor målet er å beholde mest mulig av den originale lakken på bilen for å begrense omfanget av lakkeringen. 

Den nye lakkboksen sørger for topp resultat ved hellakkering av biler takket være lys, ventilasjon og løftebukk fra øverste hylle. 

- Kundene forventer perfekt resultat. Det er også det vi er kjent for, sier Aune.

VIDUNDER-BOKSEN: Etter en omgang i denne lakkboksen blir enhver bil som ny.

- Kun det beste er godt nok

I søken etter perfeksjon har Bulkfix nå ansatt flere medarbeidere med lang erfaring innen billakkering.

- Vi har blant annet en lakkerer med fagbrev som har snart 30 års erfaring, forteller Aune.

Dessuten benytter Bulkfix kun det beste innen billakk.


- Vi bruker den beste lakken som er godkjent av bilfabrikantenes garantiordninger. Den skal med andre ord være like god som den som blir levert fra fabrikken, forteller Aune.

Aune har en stor kundekrets over hele landet, både blant bedrifter og i privatmarkedet. Kommer du med bilen for en vurdering, er takseringen gratis, og når jobben er gjort har du fem års garanti.

Pionér på «smart repair»

Bulkfix-sjefen var en av pionerene innen lakkeringsfri bulkoppretting da han i sin tid startet opp for seg selv.

Metoden innebærer å tilbakeføre karosseriet slik det var, uten lakkering, når lakken ikke er skadet - såkalt «smart repair».


- Det er en meget prisgunstig og tidsbesparende måte å få fjernet irriterende småbulker, riper og steinsprut på. Du sparer opptil 60-70% i forhold til tradisjonelle metoder å utføre jobben på, forklarer Aune.

Så uansett hva behovet måtte være for bilens karosseri; Hos Bulkfix får du utført både bulkoppretting, steinsprut-flekking, renovering av lykteglass, spot-lakkering og hellakkering.

- Vi retter og lakkerer alle typer biler, også de av aluminium. Er ikke bulken borte, koster det deg heller ingen ting, lover Aune.

TA KONTAKT MED BULKFIX I DAG FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD

VELKOMMEN: De ansatte hos Bulkfix på Holmen i Drammen er eksperter på sine fagområder.
Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker