Eiendomsmegler 1 gir unik eksponering av din bolig

Eiendomsmegler 1 har utviklet et unikt markedsføringsprodukt i samarbeid med FINN.no som gir deg i snitt 30% flere besøkende på boligannonsen din.


Annonsør:

Eiendomsmegler 1

Dette er et annonsebilag fra Eiendomsmegler 1.Med «Effekt» har Eiendomsmegler1 revolusjonert digital boligannonsering. Bedre synlighet på nett, gir potensielt flere besøkende på visning. Flere på visning, kan ofte bety flere i budrunden. 

- Selgerne er kjempefornøyde, og synes det er spennende at de selv kan følge responsen på boligannonsen fortløpende. Vi ser på målinger i forhold til ordinær Finn-trafikk at dette gir stort utslag, sier eiendomsmegler Hege Frostad hos Eiendomsmegler 1 i Drammen.

- Vi har en fordel som ingen andre har, og det er at vi fanger opp de som selv ikke fanger opp de annonsene vi har av interesse. Effekt gir rett og slett mye bedre treffsikkerhet enn før, og det kan vi dokumentere, sier Frostad.

Det aller beste er at du ikke behøver å betale noe ekstra. Den unike løsningen er nå inkludert i standard markedsføringspakke hos Eiendomsmegler1.


«Effekt» forklart på 1-2-3


1: «Effekt» er vårt digitale markedsføringsprodukt
som gjør boligen din synlig på nett for de som faktisk er interessert i akkurat din bolig. Effekt har rekordpresis treffsikkerhet og gjør boligen din synlig på nett der dine potensielle kjøpere er. 

Effekt-annonseringen varer i 7 dager, og gir i snitt 30% flere besøkende inn til boligannonsen din på FINN.no.


2: 
Hver gang du er inne på FINN.no, legger du igjen spor etter deg selv. Dette kan være alt fra hva slags boligtype du ser etter, i hvilket område, prisklasse og andre ting. Denne informasjonen lagrer FINN.no i en database, som vi så bruker for å vise de boligene vi har for salg som er mest interessant for deg.

Med din bolig gjør vi det samme, for de som er interessert i din type bolig. Boligannonsen din blir sendt direkte på mail til de som vi anser som de aller mest potensielle kjøperne. Opptil 100 personer kan få boligen din tilsendt på mail, om det er en skikkelig god match.

I tillegg til dette er det mange som går og venter på at drømmeboligen bare skal dukke opp, men som da ikke er på aktiv leting. Vi vil ikke gå glipp av de potensielle kjøperne i dette markedet, og derfor kjøper vi annonseplasser hvor vi kan treffe nettopp disse personene også.


3: Du får tilgang til et eget Effekt-panel, som gir deg oversikt over hvor mange som har sett boligannonsen din, hvor mange som har fått tilsendt boligannonsen din på e-post, og full oversikt over hvor mange som har sett boligen din på andre nettsteder enn FINN.no og eiendomsmegler1.no. 

I tillegg ser du hvor mange ekstra unike besøkende du har fått til boligannonsen din, som du ikke ville fått uten Effekt.

UNIKT: «Effekt» får du KUN hos Eiendomsmegler 1!

TA KONTAKT MED EN AV VÅRE LOKALE MEGLERE I DAG

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.