Bli med på et moderne eventyr i Dubai - med egen guide!

I samarbeid med Drammen Live24 arrangerer reisebyrået Tur&Tog en skreddersydd gruppereise til en av verdens mest spennende byer – Dubai.


Annonsør:

Reisebyrået Tur og Tog

Dette er et annonsebilag fra Reisebyrået Tur og Tog.

Reiseleder og kjentmann på turen er reisebokforfatter Erik Baadstø fra Drammen. Han har vært i Dubai over 40 ganger og viser deg alt som er verdt å få med seg i denne eksotiske byen.

Inkludert i prisen på kun kroner 16.790 er også reiseboken «101 opplevelser» i Dubai, som du vil få tilsendt i god tid før reisen 15. - 22. januar.

BESTILL TUR HER!

Syv timers direktefly

Vi starter reisen med stil og flyr et av verdens beste flyselskap, Emirates, med kun 7 timers direkte flytur til Dubai. 

På denne turen står opplevelsene i kø, men det er også mange pauser der en kan gå på stranda, ligge ved svømmebassenget eller dra på shopping.

Den årlige shoppingfestivalen pågår når vi er i byen, med superlave priser, fyrverkeri og mye spennende som skjer!


Opplev alle høydepunktene

Du vil oppleve de viktigste høydepunktene i Dubai. Vi skal lære mer om landets historie og den opprinnelige arabiske kultur, vi skal prute på lokale markeder og vi vil se arkitektur i verdensklasse. 

Vi skal også opp i verdens høyeste bygning og se verdens største kjøpesenter. En av dagene skal vi på utflukt til Abu Dhabi, hovedstaden i Emiratene der vi blant annet skal besøke en av verdens største moskeer. De som vil får også sjansen til å besøke «Ferrari World» og mange andre attraksjoner.


Vi skal på ørkensafari, der vi kjører store firehjulstrekkere gjennom sanddynene i ørkenen. Vi får servert grillmiddag ute i ørkenen der det blir magedans og show i løpet av kvelden. Vi tar dere med til Ski Dubai, Dubai Marina, det berømte «Seilet», palmen som er bygget av sand ute i havet og mye annet.

Turen avsluttes med middagscruise på en tradisjonell båt, en «Abra», mens vi sklir oppover langs kanalen med byens lys i bakgrunnen.


En trygg og sikker reise

Dubai er et av verdens sikreste land å reise til. Det er svært lite kriminalitet, og man føler seg trygg i alle områder av byen til alle døgnets tider.

For nordmenn er også visum enkelt - kun et stempel i passet. Man kan kle seg som hjemme, og om man ønsker gastronomiske opplevelser er det et enormt utvalg av restauranter, barer og muligheter for uteliv.

Byen pynter seg nå for verdensutstillingen i 2020, det bygges nye, spennende prosjekter i Dubai hele tiden. Dette er byen du bare må få med deg!


Erfaringsmessig er denne turen svært populær. Så vær rask med bestilling, det er begrenset antall plasser!

Program dag-for-dag:

Dag 1:
Avreise Gardermoen, Oslo klokken 14.15 direkte med Emirates, ankomst Dubai klokken 00.15 lokal tid. Vi kjører til vårt hotell som ligger sentralt i Dubai, Metropolitan hotel.Dag 2:
Etter en god frokost skal vi på sightseeing i det gamle Dubai. Vi starter med Dubai museum som viser en fin utstilling av hvordan landet har utviklet seg fra ingentig til hva det er idag. 

Museet ligger i det 150 år gamle Al Fahidi-fortet. Videre skal vi på vandretur igjennom trange smug til Tekstil souqen der livig pruting foregår. Vi tar en tradisjonell vanntaxi over «creeken». På andre siden av elven skal vi utforske Krydder-souqen. Her er alt fra pepper, tørket sitron til safran og alskens herlige krydderurter.  I Gull-souqen, som er verdens lengste handlegate for gull og diamanter, er det glitter og stas på rekke og rad, og - her er verdens største diamantring. Vi avslutter by-sightseeingen med lunsj på en hyggelig restaurant langs elven.Dag 3:
Tidlig ettermiddag tar vi dere med på en spennende runde i det moderne Dubai. Vi skal til Mall of Emirates for å se Ski Dubai, skianlegget med fire seters stolheis. Vi reiser også ut på Palmen, en enorm kunstig øy bygd opp av sand i havet, og vi kjører forbi Seilet, verdens fineste hotell. Så skal vi oppleve verdens høyeste bygning, Burj Kalifha. Området har kostet 30 milliarder kroner å bygge og er storslagent. Det blir også tid til å se på verdens største kjøpesenter, Dubai Mall, med sine 1.200 butikker, før vi avslutter med å se på verdens høyeste fontene; Den går 120 meter til værs og strekker seg over tre fotballbaner. Med lys og musikk blir dette et fantastisk syn du aldri har sett maken til.Dag 4:
Dagen til egen disposisjon. Man kan reise på stranden, slappe av ved svømmebassenget eller dra på en av de mange shoppingsentre i Dubai. Reiseleder gir tips og råd.Dag 5:
Etter en god frokost kan man tilbringe formiddagen på stranda, gå på shopping eller noe annet spennende. Reiseleder gir tips og råd.

Vi møtes klokken 15.00 for å dra på ørkensafari! Dette er en stor opplevelse. Vi kjører store firehjulstrekkere ut i den arabiske ørkenen. Luften i dekkene blir sluppet ut, og vi flyter igjennom sanddynene som et skip. Vi kjører på kryss og tvers, ned bratte skråninger utenfor stier og veier.  Vi besøker en beduinleir og kamelfarm der vi får smake arabisk te, ri på kamel, oppleve dresserte falker og annet fra arabisk kultur. På kvelden er vi invitert til grilling i ørkenen på arabisk vis! Kvelden avsluttes med magedans til arabiske rytmer.Dag 6:
Heldagsutflukt til Abu Dhabi. Abu Dhabi er hovedstaden i Emiratene og har blant annet en av verdens største moskeer. Moskeen er et imponerende byggverk i lys marmor med høye minareter som synes på lang avstand. Vi skal også på bysightseeing for å se litt moderne arkitektur før vi avslutter med en lokal lunsj.Dag 7:
Formiddagen til egen disposisjon. På ettermiddag/kveld legger vi ut på «cruise» på kanalen ved Dubai Marina. Fantastisk kveldsstemning med alle lys fra byen i bakgrunnen. Vi seiler i en tradisjonell «Dhow» med middagsbuffet av grillet kjøtt og fisk i tillegg til arabiske appetittvekkere. 


Dag 8:
Vi blir kjørt til flyplassen for flyturen hjem direkte til Oslo med Emirates 07.45. Vi lander i Oslo klokken 14.30.

BESTILL TUR HER 
(Reisebyrået TUR & TOG står ansvarlig for reise og bestilling)

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.