ANNONSE

Lokomotiv Lyskestrekk: Frode Lafton - from Ådal´n with love!

Med 523 kamper, 22 sesonger, hele 21 mål og 46 662 minutter med kvalitetsfotball viser det seg at vi har møtt vår fotballfaglige overmann.


Redaksjonen

 13.04.17, kl. 23:15
 21.04.17, kl. 14:14


ANNONSE
ANNONSE

 

Det er statistikk man ender opp med når man heter FRODE LAFTON!

Som Hønefoss BKs ubestridte kaptein har Frode vært med på alt som kan skje i fotballen. Herr Lafton tok oss med på hele turen fra grasset på Hallingby til trenerstolen på AKA Arena. Visste du at Frode Lafton er en utømmelig kilde på informasjon om Frode Lafton?

Opprykk, nedrykk, skader, kort, motspillere, medspillere, trenere, stolte øyeblikk og torpedo Espen Lie. Vi har prata om alt. Frode husker alt! Vent litt... Espen Lie sa du? Han der digre fyren som lærte bort waterboarding i beste sendetid på TV3? Hvorfor han? Hør hvorfor i podden!

Forrige episode var med leder i Godsetunionen, Thor Arne Hansen, i forbindelse med seriestart i eliteserien. Hør den her!

Se også video fra «Kokostipset 2017» med GU-leder Thor Arne Hansen:

Det er mandag og sola skinner! Så her har dere den ganske så nedbarberte videoen av Kokostipset 2017 med Thor Arne Hanssen, som lovet! Hør hele episoden med alle tipsene her: https://soundcloud.com/lokomotiv-lyskestrekk/en-helt-koko-episode-med-gjest-thor-arne-hanssen God mandag!

Posted by Lokomotiv Lyskestrekk on 3. april 2017


Hør podkastepisode med Thomas Andre Ødegaard her


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE