ANNONSE

ALLE FOTO: ELISABETH BOGSTAD/DRM24

Ungdommenes elvefest!

Lukten av grillmat, god musikk og god stemning! Lørdag var det rigget til for unge mellom 13 og 18 år på Union Scene.


Elisabeth Bogstad

 26.08.17, kl. 17:55
 14.09.17, kl. 15:28


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det var nok mange spente unge ledere som i mange måneder har planlagt denne dagen, som skulle vise seg å bli en stor suksess. 

Mange tok turen til lokalene ved Drammenselva for å henge med venner, spise mat og ikke minst få med seg konsertene senere på dagen.

Alt fra vennegjenger som kom sammen, foreldre og besteforeldre i følge med de som var litt yngre møtte opp. Det manglet ikke på folk og god stemning.

LES OGSÅ: Inviterer byens unge til egen gratisfestival under Elvefesten

Lokalene på Union Scene var pyntet til fest. Pølser, hamburgere, vårruller, grillspyd og snowcones sto på menyen og alle så ut til å kose seg før konserten.

DJ og cheerdance 

Som en liten oppvarming var det musikk i regi av DJ og danseoppvisning fra klokken 15.00 og utover. 

Akropolis cheerdance crew var også på plass, og viste frem noe av dansen de konkurerte med i EM tidligere i år - til stor jubel fra de fremmøtte. 

Politiske boder og klesbytte

Til stede var også flere av de politiske partienes ungdomsrepresentanter, som delte ut alt fra godteri til nøkkelringer.

I regi av Kirkens Bymisjon var det også satt opp en klesbytte-stand der man kunne komme med klær man ikke bruker lenger og bytte med andre.Se flere bilder fra Elvevill her:  

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE