ANNONSE

Ledige stillinger

Her vil vi lyse ut ledige stillinger i Drammen Live24 - både innen redaksjonen og salgsavdelingen.VI SØKER JOURNALIST/FRONTSJEF (FAST 100%-STILLING):


Drammensområdets største lokale nettavis uten innholdsbetaling søker journalist som vil inngå i vaktordning som frontsjef for DRM24.no.

Vi er på utkikk etter deg som kan løfte DRM24 ytterligere gjennom enda mer og bedre journalistikk fra et av landets mest spennende byområder. Vi kan tilby en morsom og hektisk hverdag i en liten, men livlig redaksjon sentralt i Drammen. DRM24 består i dag av 4,5 årsverk, og kan vise til solid utvikling siden oppstarten i 2015.

Nyhetsmessig kjemper DRM24.no om nyhetene med både lokale konkurrenter og riksmediene. Vi tar mål av oss til å være først med det siste innenfor vår redaksjonelle innholdsstrategi – 24 timer i døgnet, hele året.

Stillingsbeskrivelse:
Hovedansvar for planlegging, presentasjon, publisering og prioritering av redaksjonelt innhold på DRM24.no, samt produksjon av egne saker, løpende nyhetsovervåkning og kommunikasjon med tipsere, lesere og kilder.

Stillingen vil hovedsakelig innebære dagtidsjobbing, men noe turnusjobbing på kveldstid og i helger må også påregnes.

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Du må være språksikker, ha nyhetsteft, og være stødig innen presseetikken.
  • Du bør erfaring fra deskarbeid eller som skrivende reporter. Har du tillegg kompetanse på foto/video og etterbehandling av dette er det et stort pluss.
  • Det er en fordel om du har et allsidig interessefelt og kan håndtere mange ulike stoffområder og journalistiske sjangere.
  • Du må god kjennskap til de ulike sosiale medienes egenart og publisering av innhold i disse.

Personlige egenskaper:

  • Du må være utadvent og løsningsorientert, og kunne håndtere en tempofylt arbeidshverdag med mange parallelle arbeidsoppgaver ryddig og effektivt uten å miste fokus.
  • Nøyaktig, nysgjerrig og pliktoppfyllende.
  • Å være selvgående er like viktig som å kunne jobbe godt i team.
  • Du bør dessuten ha god kjennskap til drammensområdet, både geografisk og samfunnsmessig.


Høyere utdanning innen journalistikk er en fordel, men erfaring kan kompensere.
Førerkort og egen bil er et krav.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, med lønn etter avtale. I tillegg til hovedstillingen er vi også på jakt etter flere freelancejournalister som kan jobbe på timesbasis. Alle søkere vil være aktuelle for dette.

Søknadsfrist: Snarest. Tiltredelse etter avtale.
For spørsmål, kontakt redaktør Alexander Jansen på eller 975 20 675. Søknad med CV sendes til .

Om Drammen Live24:
Drammen Live24 er en uavhengig eid, selvstendig og lokal, nyhetsbasert nettavis uten innholdsbetaling etablert i 2015. DRM24 har cirka 170.000 månedlige lesere og 22.000 Facebook-følgere. Nettavisen har et nedslagsfelt på omlag 200.000 innbyggere, og dekker kommunene Drammen, Lier, Øvre og Nedre Eiker, Sande og Svelvik, Røyken og Hurum.

 

VI SØKER FREELANCERE:


Utover faste stillinger er DRM24 alltid interessert i å tilknytte oss flinke freelancere. Vi kan tilby standardiserte freelancekontrakter med konkurransedyktige betingelser.

Er du over 18 år, disponerer egen bil, er effektiv og selvgående, kan du få mye jobb hos oss. Det kan være alt fra enkeltoppdrag til vakter på desken. Vi er spesielt interessert i de som:

- Er allsidige og kan dekke et bredt spekter av stoffområder.
- Behersker både stillbilder og video tilfredsstillende, og samtidig har en god penn.
- Har god kjennskap til drammensområdet.
- Kan jobbe kvelder og helger
- Er initiativrike og kreative.

Er du interessert i en spennende og gøyal jobb bijobb? Ta kontakt på !